ПРОМЕС
Меню за кафемашини
Продукти

Коректна фирма за кафемашини Бургас

Адрес в Бургас

Карта на ПРОМЕС
град Бургас
ул. "Христо Фотев" 2А
(бивша "Димитър Благоев")
 

Обадете ни се

тел.: 056 / 810410
тел.: 056 / 810815
GSM: 0887 452512

 

Кафе Лазарин Арома Е Густо 250 гр. мляно


Кафе Лазарин Арома Е Густо
Lazzarin cafe Aroma e Gusto

Смес приготвена специално за машини за шварц кафе.

Нето тегло 250 гр.
Мляно кафе.

 
Лога на кафе и кафемашини
© 2020 "ПРОМЕС - П. Юруков" ЕООД - Всички права запазени!